Web Analytics
 MADE TO BE DIFFERENT.nl
  woondecoratie voor een eerlijke prijs!

een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
home contact winkelwagen FAQ / veelgestelde vragen volg ons op instagram

Bij madetobedifferent.nl hebben we diverse wanddecoraties in het assortiment, waaronder een aantal unieke kunstwerken waarvan er ook echt maar één is. Een aantal creaties zijn handgemaakt. Doordat we verkopen rechtstreeks vanuit de kunstenaar (vergelijkbaar met Etsy.com) zijn de prijzen alleszins schappelijk voor een uniek en handmade product. Klik op de productafbeelding voor meer informatie.

VM000003
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandtableau van geselecteerd hout, afgewerkt met giethars. Dit unieke wandtableau is met zorg samengesteld uit prachtige stukken hout met een eigen karakter. De losse stukken zijn met de hand op maat gemaakt, afgewerkt en samengevoegd, waarna het geheel is afgewerkt met een laag doorzichtige giethars, voor een mooie gladde en glimmende afwerking.

De wandversiering heeft een warme uitstraling en door de gladde afwerking blijft het hout ook haar kleur behouden. 

Houdt u er rekening mee dat elk werkstuk gemaakt is van natuurlijke producten en uniek is. De tekening per tableau / wandversiering zal iets afwijken van de afbeelding. Andere afmetingen zijn op aanvraag ook te maken.
Wandtableau van geselecteerd hout, afgewerkt met g...

€ 218.00
 
VM000011
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie 3D WallArt X-Mark the spot houten wandversiering 45x45cm. Deze robuuste handgemaakte houten wandversiering is een kunstwerk samengesteld uit oude houten restmaterialen. De balken deden dienst als dragers en de lijst komt voort uit gebruikte planken. Het resultaat is een 3D wandversiering als een schilderij zonder verf van echte materialen. Als u op zoek bent naar unieke kunst aan de muur, is dit item wat u zoekt.  Doordat bewust gekozen is om gebruikte materialen te recyclen zijn er op de balken en lijst nog kleine gebruikssporen te vinden als ingeslagen spijkers, schroef- en spijkergaatjes, wat maakt dat het werkstuk nog authentieker is.  De beide balken zijn in het midden gefreesd en samengevoegd, daarna zijn de punten van de balken voorzien van inkepingen zodat deze op de lijst passen. Als u van een natuurlijk interieur houd, is dit een mooie toevoeging. Het hout is onbehandeld en geheel natuurlijk.
3D WallArt X-Mark the spot houten wandversiering 4...

€ 73.99
 
VM001001
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Houten wandversiering Woodout.. Deze unieke prachtige houten 3D wandsculptuur is gemaakt van gerecyclede hout. De afgedankte balken zijn de eyecatcher van het geheel, mooi gedrapeerd over de planken welke eerder als vloer van een pallet dienden. Her en der is nog een in onmin geraakte spijker terug te vinden uit een voorgaand leven. Het geheel is samengebracht in een vurenhouten frame.

Op de balken zijn nog stukjes markering van hun voorgaande leven terug te vinden, wat een extra stukje authenticiteit toevoegt. De balken zijn bevestigd op een vloertje van oude palletplanken, welke nog de sporen in zich hebben van hun vorige bestaan. Spijkergaatjes en zelfs nog een aantal oude afgezaagde spijkers prijken als oude wachters in het gedroogde hout.

De compositie is afgemaakt met een vurenhouten rand, bijna om aan te geven dat het verleden daarbinnen dient te blijven. Het is een uniek kunstwerk, handgemaakt en er is er geen één gelijk. Het hout is tot rust gekomen, ondanks de sporen van een werkbaar leven. Een prachtige wanddecoratie om aan de muur te hangen.
Houten wandversiering Woodout.

€ 87.99
 
VM001003
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie 3D wall art houten wandversiering Y-balk. Uniek 3D wall art houten wandpaneel. Het werkstuk is gemaakt van teruggewonnen houten balken en planken die een kunstig zijn samengebracht om als paneel aan de muur te kunnen pronken.

Op de houten balken zijn nog duidelijk oude markeringen vanuit een vorig leven te zien, die prominent aanwezig zijn. Ook op de planken van de onderlaag zijn nog sporen te vinden van de vorige functie van het hout. Schroefgaten en hier en daar een achterblijvend stukje metaal, die glimmen als kleine verborgen schatten. 

Het houten 3D wall art paneel is aan de achterzijde voorzien van een metalen draad, zodat deze eenvoudig waterpas aan uw muur kan worden gehangen. 

Het geheel is afgewerkt met een simpele belijsting van vurenhout, om het contrast tussen heden en verleden nog beter tot haar recht te laten komen. 

Het betreft een uniek kunstwerk, waar er geen tweede van is. Met zorg zijn de houten delen teruggewonnen uit afgedankt hout en met liefde samengebracht en handwerk weer tot een nieuwe creatie samengesteld.
3D wall art houten wandversiering Y-balk

€ 87.99
 
VM001004
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie 3D WallArt houten wandversiering Kaasplankje.. Compositie van bewerkt afvalhout, van gebruikte pallet tot muurkunst. Dit houten 3D wandpaneel is volledig gemaskt van resthout (oude wegwerp pallets). De balk van de pallet is bewerkt zodat deze is vervormd tot een gatenkaasblok met daarbij twee diagonaal gezaagde hoeken. 

De planken van de pallet zijn gebruikt voor de bodem en lijst. Expres is er voor gekozen om de gebruikssporen uit het voorgaande leven als pallet terug te laten komen. Kleine beschadigingetjes, een schroef of spijkergat of bluts hoort daarbij. Dit zijn de littekens van het werkstuk. 

De afmetingen van het houten wandpaneel, ca. 40 x 60 cm maken dat het eenvoudig op meerdere plaatsen haar plek kan vinden. Ondanks het 3D effect met de uitstekende centrale balk komt het werkstuk niet meer dan 17 cm van de muur, zodat het ook in kleinere ruimtes als een kantoor of gang niet in de werkruimte uitsteekt.
3D WallArt houten wandversiering Kaasplankje.

€ 87.99
 
VM001005
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Houten wandversiering - 3D wallart - luchtig hout. Deze houten wandversiering is een kunstwerk dat is vervaardigd uit gebruikte materialen als balken planken voor de lijst. De balken zijn kruiselings in elkaar verzonken en daarna bewerkt totdat de gatenkaas-structuur ontstond. 

Door de balken op de punten in te fresen ontstaat een extra 3D effect, waardoor de balken boven  de lijst uitsteken. Dit maakt ook dat deze 3D wallart van elke zijde en met verschillende belichtingen steeds weer een nieuwe dimensie heeft.

Door gebruik te maken van oud en gebruikt hout, ademt de wandversiering als kunstwerk extra sfeer uit. Oude verkleuringen en spijkergaten verraden dat de balken een eerder bestaan hebben gehad, evenals de spijkergaten in de opgeschuurde lijst. De stukken balk zijn specifiek op hun tekening gekozen.
Houten wandversiering - 3D wallart - luchtig hout

€ 99.89
 
VM010001
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Houten wandversiering Naturel, 26x26 cm. Dit leuke houten wandpaneel brengt sfeer en warmte in uw huis. Doordat de blokken telkens verspringen ontstaat een leuk 3D effect en doordat het hout onbehandeld is, zijn zowel de ringen als de tekening van het hout goed zichtbaar. Er is gewerkt met enkel FSC-gecertifieerd hout. Aan de achterzijde voorzien van ophanghaakje.
Houten wandversiering Naturel, 26x26 cm

€ 35.99
 
VM010002
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Houten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x26cm. Deze set van 3 houten wandpanelen brengen de natuur terug in uw huis. De houten blokken zijn na verwerking niet behandeld en ademen zodoende nog puur natuur uit. De tekening van het hout is hierdoor goed zichtbaar en geeft extra sfeer. Er is gewerkt met enkel FSC-gecertificeerd hout. De 3 paneeltjes kunnen in serie opgehangen worden, of tegen elkaar of verspringend.
Houten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x...

€ 99.99
 
VM010003
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm. Dit prachtige wandtableau is een prachtig samenspel van witte blokjes en onbehandelde blokjes. Door deze setting straalt het hout nog steeds de natuur uit, maar door de toevoeging van de witte blokjes komt er een speels patroon tevoorschijn. Het wandpaneel is aan alle zijden op te hangen, waardoor u er steeds weer anders tegenaan kunt kijken. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.
Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm

€ 279.00
 
VM010004
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm. Dit houten wandpaneel bestaat uit een mengelmoes van witte en onbehandelde blokjes. De speelse kleuroverloop geeft een leuk effect, zonder afbreuk te doen aan de authentieke houtstructuur van het materiaal. Er is alleen met FSC-gecertificeerd hout gewerkt. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.
Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm

€ 144.99
 
VM010005
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm. Leuke set van 3 houten wandpanelen met een speelse overgang van onbewerkt naar wit. De paneeltjes zijn zowel los als geschakeld op te hangen. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.
Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm

€ 224.99
 
VM010014
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Metalen wanddecoratie Stripes - zwart metaal. Deze metalen wanddecatie is een mooie aanvulling voor een lege muur. Doordat de metalen staafjes 3-dimensionaal zijn geplaatst, is er met elke lichtinval een ander perspectief en geeft daardoor een mooi contrast tussen licht en schaduw.
Metalen wanddecoratie Stripes - zwart metaal

€ 37.99
 
VM020957
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandhangpot Koen a2 leatherlook d./l. bruin. Prijs per stuk. Leverbaar in licht en donkerbruin. Voorkeur kan aangegeven worden, maar we kunnen dat helaas niet garanderen.
Wandhangpot Koen a2 leatherlook d./l. bruin

€ 10.95
 
VM020966
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandhangpot Glenn M Washablepaper zwart pot.
Wandhangpot Glenn M Washablepaper zwart pot

€ 6.95
 
VM020967
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandhangpot Glenn L Washablepaper zwart pot.
Wandhangpot Glenn L Washablepaper zwart pot

€ 8.79
 
VM082112
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandhanger Cecilia naturel bamboe 9 haken. Decoratieve hanger voor aan de wand, gemaakt van natuurlijk bamboe met 9 metalen haakjes. Eenvoudig op te hangen aan een spijkertje of schroefhaakje.
Wandhanger Cecilia naturel bamboe 9 haken

€ 6.69
 
VM120444
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandversiering Open Bladeren metaal. De wandversiering --Open Bladeren-- is gemaakt van metaan en afgewerkt met glanzende lak. Door de kleurcombinatie en 3D constructie is het een echte eye catcher.
Wandversiering Open Bladeren metaal

€ 33.89
 
VM120468
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandversiering 'Beer cap collection' metaal.
Wandversiering 'Beer cap collection' metaal

€ 19.49
 
VM120471
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandversiering Flowers messing metaal. Deze wandversiering is ca. 28x74 cm en heeft een unieke volle uitstraling. Doordat de metalen bloemen 3D zijn schitteren ze erg mooi, zeker als de wanddecoratie met een spotje wordt aan geschenen.
Wandversiering Flowers messing metaal

€ 31.95
 
VM120472
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandversiering / kandelaar Britt S goud metaal.
Wandversiering / kandelaar Britt S goud metaal

€ 13.49
 
VM120473
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandversiering / kandelaar Britt L goud metaal. Deze goudkleurige ronde wandversiering / kandelaar heeft een diameter van ca. 36 cm. Door de ronde ophanging van de kaarsenhouder is deze op een veilige afstand van de wand.
Wandversiering / kandelaar Britt L goud metaal

€ 16.49
 
VM120474
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandschap Merel S zwart metaal. Dit leuke metalen wandschap heeft twee ringen om aan de wand te bevestigen. Ca. 28 cm breed.
Wandschap Merel S zwart metaal

€ 11.99
 
VM120475
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandschap Merel L zwart metaal. Dit mooie wandschap, gemaakt van metaal kan voor diverse decoratieve doeleinden gebruikt worden. Eenvoudig op te hangen middels de beide ringetjes inde bovenhoeken
Wandschap Merel L zwart metaal

€ 15.49
 
VM120477
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandschap Chantal S naturel hout.
Wandschap Chantal S naturel hout

€ 36.85
 
VM120479
madetobedifferent wallart wandversiering, wanddecoratie Wandschap Robert L 4 schappen naturel hout.
Wandschap Robert L 4 schappen naturel hout

€ 57.85
 

3D Wall Art

Steeds populairder worden de 3D WallArt wanddecoraties. Er is veel aanbod van massa geproduceerde items en daarom dat we bij Madetobedifferent.nl proberen juist die exentrieke en unieke stukken in onze shop te krijgen die zich van de massa onderscheiden. Het mooie van 3D Wall Art is dat het niet alleen aan de muur hangt, maar door de 3D opbouw van het object het ook weer vanuit verschillende hoeken een andere aanblik heeft. Tevens zijn dit ook items die zich zeer goed lenen voor speciale verlichting, waardoor een item nog meer contrast krijgt. Een voorbeeld is VM001002 - Wandpaneel

Houten wandsculpturen 3D Wall Art

Houten wandsculpturen zijn kunstwerken welke naast muurdecoratie ook een duidelijk 3D effect hebben. De kunstenaar heeft niet alleen voor ogen gehad om slechts iets aan de wand te hebben hangen, maar tevens is gebruik gemaakt van de ruimte voor de muur, waardoor een item als het ware de muur als voedingsbodem gebruikt om uit voort te spruiten. Het effect dat dit geeft maakt dat vanuit elke hoek het kunstwerk een ander aanblik heeft. Voorbeelden van deze items zijn: VM001001 - Woodout en VM001003 - Y-balk

Unieke eyecatchers

Een schilderij of canvas foto-print aan de muur kan prachtig zijn, maar het heeft één ding niet en dat is echte diepte, hoe mooi een foto ook kan zijn. Met de 3D Wall Art muurdecoraties brengen we een unieke product-range op de markt. Niet alleen uniek omdat deze artikelen niet standaard in de winkel liggen, maar ook uniek omdat de houten WallArt muurpanelen per stuk handgemaakt worden. Door het gebruik van gebruikte materialen ontstaat er telkens weer een item dat anders is dan een voorganger. De wanddecoraties hebben een authentieke uitstraling en brengen een stukje van elders mee de ruimte in. Doordat er bewust voor is gekozen om de items zo te plaatsen dat ze van de muur af staan, maakt het ook dat het kunstwerk van elke zijde een andere aanblik heeft.