Web Analytics
 MADE TO BE DIFFERENT.nl
  woondecoratie voor een eerlijke prijs!

een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
home contact winkelwagen FAQ / veelgestelde vragen volg ons op instagram

Home >> MadetobedifferentNL >> VM010005 Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm


Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm
Leuke set van 3 houten wandpanelen met een speelse overgang van onbewerkt naar wit. De paneeltjes zijn zowel los als geschakeld op te hangen. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.

Artikelnr: VM010005
Prijs per stuk: € 224.99 incl. BTW

Afmetingen: 26 x 26 cm, 3 stuks
EAN:

Voorraadstatus:
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen     

Hieronder nog een aantal suggesties:
Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm Leuke set van 3 houten wandpanelen met een speelse overgang van onbewerkt naar wit. De paneeltjes zijn zowel los als geschakeld op te hangen. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm Leuke set van 3 houten wandpanelen met een speelse overgang van onbewerkt naar wit. De paneeltjes zijn zowel los als geschakeld op te hangen. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm Leuke set van 3 houten wandpanelen met een speelse overgang van onbewerkt naar wit. De paneeltjes zijn zowel los als geschakeld op te hangen. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.
Wandsiering trio Invasive White, 3x 26x26 cm Leuke set van 3 houten wandpanelen met een speelse overgang van onbewerkt naar wit. De paneeltjes zijn zowel los als geschakeld op te hangen. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.    
Terug naar MadetobedifferentNL