Web Analytics
 MADE TO BE DIFFERENT.nl
  woondecoratie voor een eerlijke prijs!

een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
home contact winkelwagen FAQ / veelgestelde vragen volg ons op instagram

Home >> MadetobedifferentNL >> VM010004 Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm


Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm
Dit houten wandpaneel bestaat uit een mengelmoes van witte en onbehandelde blokjes. De speelse kleuroverloop geeft een leuk effect, zonder afbreuk te doen aan de authentieke houtstructuur van het materiaal. Er is alleen met FSC-gecertificeerd hout gewerkt. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.

Artikelnr: VM010004
Prijs per stuk: € 144.99 incl. BTW

Afmetingen: 26 x 52 cm
EAN: 8785275655408

Voorraadstatus:
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagenHouten versiering Wood and White, 26 x 52 cm Dit houten wandpaneel bestaat uit een mengelmoes van witte en onbehandelde blokjes. De speelse kleuroverloop geeft een leuk effect, zonder afbreuk te doen aan de authentieke houtstructuur van het materiaal. Er is alleen met FSC-gecertificeerd hout gewerkt. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm Dit houten wandpaneel bestaat uit een mengelmoes van witte en onbehandelde blokjes. De speelse kleuroverloop geeft een leuk effect, zonder afbreuk te doen aan de authentieke houtstructuur van het materiaal. Er is alleen met FSC-gecertificeerd hout gewerkt. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.  

Hieronder nog een aantal suggesties:
Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm Dit houten wandpaneel bestaat uit een mengelmoes van witte en onbehandelde blokjes. De speelse kleuroverloop geeft een leuk effect, zonder afbreuk te doen aan de authentieke houtstructuur van het materiaal. Er is alleen met FSC-gecertificeerd hout gewerkt. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm Dit houten wandpaneel bestaat uit een mengelmoes van witte en onbehandelde blokjes. De speelse kleuroverloop geeft een leuk effect, zonder afbreuk te doen aan de authentieke houtstructuur van het materiaal. Er is alleen met FSC-gecertificeerd hout gewerkt. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Houten versiering Wood and White, 26 x 52 cm Dit houten wandpaneel bestaat uit een mengelmoes van witte en onbehandelde blokjes. De speelse kleuroverloop geeft een leuk effect, zonder afbreuk te doen aan de authentieke houtstructuur van het materiaal. Er is alleen met FSC-gecertificeerd hout gewerkt. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.
     
Terug naar MadetobedifferentNL