Web Analytics
 MADE TO BE DIFFERENT.nl
  woondecoratie voor een eerlijke prijs!

een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
home contact winkelwagen FAQ / veelgestelde vragen volg ons op instagram

Home >> MadetobedifferentNL >> VM010003 Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm


Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm
Dit prachtige wandtableau is een prachtig samenspel van witte blokjes en onbehandelde blokjes. Door deze setting straalt het hout nog steeds de natuur uit, maar door de toevoeging van de witte blokjes komt er een speels patroon tevoorschijn. Het wandpaneel is aan alle zijden op te hangen, waardoor u er steeds weer anders tegenaan kunt kijken. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.

Artikelnr: VM010003
Prijs per stuk: € 279.00 incl. BTW

Afmetingen: 53x53 cm
EAN:

Voorraadstatus:
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagenHouten wandversiering Natural white, 53x53 cm Dit prachtige wandtableau is een prachtig samenspel van witte blokjes en onbehandelde blokjes. Door deze setting straalt het hout nog steeds de natuur uit, maar door de toevoeging van de witte blokjes komt er een speels patroon tevoorschijn. Het wandpaneel is aan alle zijden op te hangen, waardoor u er steeds weer anders tegenaan kunt kijken. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm Dit prachtige wandtableau is een prachtig samenspel van witte blokjes en onbehandelde blokjes. Door deze setting straalt het hout nog steeds de natuur uit, maar door de toevoeging van de witte blokjes komt er een speels patroon tevoorschijn. Het wandpaneel is aan alle zijden op te hangen, waardoor u er steeds weer anders tegenaan kunt kijken. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm Dit prachtige wandtableau is een prachtig samenspel van witte blokjes en onbehandelde blokjes. Door deze setting straalt het hout nog steeds de natuur uit, maar door de toevoeging van de witte blokjes komt er een speels patroon tevoorschijn. Het wandpaneel is aan alle zijden op te hangen, waardoor u er steeds weer anders tegenaan kunt kijken. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.

Hieronder nog een aantal suggesties:
Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm Dit prachtige wandtableau is een prachtig samenspel van witte blokjes en onbehandelde blokjes. Door deze setting straalt het hout nog steeds de natuur uit, maar door de toevoeging van de witte blokjes komt er een speels patroon tevoorschijn. Het wandpaneel is aan alle zijden op te hangen, waardoor u er steeds weer anders tegenaan kunt kijken. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model. Houten wandversiering Natural white, 53x53 cm Dit prachtige wandtableau is een prachtig samenspel van witte blokjes en onbehandelde blokjes. Door deze setting straalt het hout nog steeds de natuur uit, maar door de toevoeging van de witte blokjes komt er een speels patroon tevoorschijn. Het wandpaneel is aan alle zijden op te hangen, waardoor u er steeds weer anders tegenaan kunt kijken. Er is gewerkt met FSC-gecertificeerd hout. Doordat de panelen met de hand worden gemaakt en van natuurlijke materialen zijn vervaardigd, kunnen er kleine afwijkingen mogelijk zijn met het afgebeelde model.
     
Terug naar MadetobedifferentNL