Web Analytics
 MADE TO BE DIFFERENT.nl
  woondecoratie voor een eerlijke prijs!

een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
home contact winkelwagen FAQ / veelgestelde vragen volg ons op instagram

Home >> MadetobedifferentNL >> VM010002 Houten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x26cm


Houten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x26cm
Deze set van 3 houten wandpanelen brengen de natuur terug in uw huis. De houten blokken zijn na verwerking niet behandeld en ademen zodoende nog puur natuur uit. De tekening van het hout is hierdoor goed zichtbaar en geeft extra sfeer. Er is gewerkt met enkel FSC-gecertificeerd hout. De 3 paneeltjes kunnen in serie opgehangen worden, of tegen elkaar of verspringend.

Artikelnr: VM010002
Prijs per stuk: € 99.99 incl. BTW

Afmetingen: 26 x 26 x 4 cm per paneel
EAN:

Voorraadstatus:
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagenHouten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x26cm Deze set van 3 houten wandpanelen brengen de natuur terug in uw huis. De houten blokken zijn na verwerking niet behandeld en ademen zodoende nog puur natuur uit. De tekening van het hout is hierdoor goed zichtbaar en geeft extra sfeer. Er is gewerkt met enkel FSC-gecertificeerd hout. De 3 paneeltjes kunnen in serie opgehangen worden, of tegen elkaar of verspringend.  Houten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x26cm Deze set van 3 houten wandpanelen brengen de natuur terug in uw huis. De houten blokken zijn na verwerking niet behandeld en ademen zodoende nog puur natuur uit. De tekening van het hout is hierdoor goed zichtbaar en geeft extra sfeer. Er is gewerkt met enkel FSC-gecertificeerd hout. De 3 paneeltjes kunnen in serie opgehangen worden, of tegen elkaar of verspringend.  Houten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x26cm Deze set van 3 houten wandpanelen brengen de natuur terug in uw huis. De houten blokken zijn na verwerking niet behandeld en ademen zodoende nog puur natuur uit. De tekening van het hout is hierdoor goed zichtbaar en geeft extra sfeer. Er is gewerkt met enkel FSC-gecertificeerd hout. De 3 paneeltjes kunnen in serie opgehangen worden, of tegen elkaar of verspringend.

Hieronder nog een aantal suggesties:
Houten wandversiering natuurlijk trio, 3 stuks 26x26cm Deze set van 3 houten wandpanelen brengen de natuur terug in uw huis. De houten blokken zijn na verwerking niet behandeld en ademen zodoende nog puur natuur uit. De tekening van het hout is hierdoor goed zichtbaar en geeft extra sfeer. Er is gewerkt met enkel FSC-gecertificeerd hout. De 3 paneeltjes kunnen in serie opgehangen worden, of tegen elkaar of verspringend.   
     
Terug naar MadetobedifferentNL